Dé hygiënespecialist
voor de landbouw en
tuinbouw!

Meer van hetzelfde heeft geen zin. Daarom doen wij bij AMS (Agricultural Maintenance Support) het anders. Wij kiezen voor gebruiksvriendelijke reinigingsmiddelen die uitblinken in effectiviteit. Meer resultaat met minder inspanning; daar komt het kortweg op neer.

Wij ontwikkelen, produceren en verkopen onze producten zelf. Dat doen wij langs korte lijnen; direct van producent naar eindgebruiker. Dus zonder tussenkomst van een dure tussenpersoon. Daarbij richten we ons op de agrarische sector, in de breedste zin van het woord. Hier ligt onze kennis, onze ervaring en onze passie. Samen met onze relaties werken wij continu aan vernieuwing en verbetering. Ideeën voor nieuwe producten komen rechtstreeks van de eindgebruiker. Juist door deze sterke band met de praktijk zijn wij succesvol in het volgen van alle ontwikkelingen in de branche. Door middel van fundamenteel onderzoek werken wij steeds aan oplossingen die praktisch goed uitvoerbaar zijn en meerwaarde bieden aan ondernemers in de moderne land- en tuinbouw. Daarbij houden wij voortdurend ons streven naar maatschappelijk verantwoord ondernemen in het oog. Dit betekent dat wij uitsluitend producten ontwikkelen die mens-, materiaal- en milieuvriendelijk, kosten effectief en volledig biologisch afbreekbaar zijn.

Omdat wij hechten aan het juiste gebruik van onze reinigingsmiddelen zetten wij in op duurzame relaties met onze klanten. Zij kunnen rekenen op continue begeleiding en uitstekende aftersales. De vertrouwensband die hierdoor ontstaat, is waardevol voor beide partijen. Onze verkoopspecialisten kunnen heel gericht adviseren en wij kunnen met de kennis en ervaring die wij opdoen, zeer gericht werken aan nieuwe producten die hét verschil maken.


Corporate brochure pdf

social facebook box blue 24 social twitter box blue 24 social linkedin box blue 24
nl en de fr
Bel me terug...
telefoon
Ongeldige invoer
Een eigen zaak?
AMS biedt je de mogelijkheden!
pijlrechtsgroen

Alternative flash content

Requirements

Al onze onderhouds-producten zijn:
 
blauwevink  Mens, materiaal- en
milieuvriendelijk
blauwevink Biologisch afbreekbaar
blauwevink Gebruiksvriendelijk
blauwevink Veilig voor alle gewassen
blauwevink Tijd- en geld besparen
AMS Agricultural Maintainance Support B.V. • Weg en Land 37e • 2661 DC • Bergschenhoek • Tel: 010 - 4204838 • E: ams@amsweb.eu