Dé hygiënespecialist
voor de landbouw en
tuinbouw!

Minder slijtage en minder onderhoud; de resultaten van onze revolutionaire, keramische droogsmeringen zijn overtuigend. Het gebruik van een smeermiddel op basis van olie of vet brengt het risico van vervuiling en slijtage met zich mee. Met alle gevolgen van dien. Machines worden storingsgevoelig doordat olie of vet zich vermengen met slijpsel. Dit stuurt afstellingen in de war en legt machines stil. De gevolgen laten zich raden: schade, kosten en onnodig omzetverlies.

Onze droogsmeringen verlengen de levensduur van machines en installaties en brengen de onderhoudskosten omlaag. Dit komt doordat ze diep doordringen en stof en vuil afstoten. Ze vormen een beschermende laag zodat bewegende delen schoon blijven, vrij van aanslag en vrij van roest. Bovendien is, door het gebruik van keramiek, geen sprake meer van metaal-metaalcontact.

De droogsmeringen van AMS zijn geschikt voor gebruik in een vochtige of stoffige omgeving. Onze verkoopspecialist demonstreert u vrijblijvend de voordelen van onze producten voor uw organisatie. Maak daarom vandaag nog een afspraak.

social facebook box blue 24 social twitter box blue 24 social linkedin box blue 24
nl en de fr
Bel me terug...
telefoon
Ongeldige invoer
Een eigen zaak?
AMS biedt je de mogelijkheden!
pijlrechtsgroen

Alternative flash content

Requirements

Al onze onderhouds-producten zijn:
 
blauwevink  Mens, materiaal- en
milieuvriendelijk
blauwevink Biologisch afbreekbaar
blauwevink Gebruiksvriendelijk
blauwevink Veilig voor alle gewassen
blauwevink Tijd- en geld besparen

Wij bestrijden
risico's en houden
uw bedrijf schoon!
telefoon 010 - 420 48 38
Titel
Binnenkort vindt u hier relevante video's.
filmstrip
AMS Agricultural Maintainance Support B.V. • Weg en Land 37e • 2661 DC • Bergschenhoek • Tel: 010 - 4204838 • E: ams@amsweb.eu